by 2020 on nyt julkaistu!

Tänään se vihdoinkin tapahtui. Saimme sovelluksen paketoitua ja laitettua jakeluun! Ohjelmisto tottelee nimeä: by 2020 Betonin kuivumisaika-arvio ja sen ennakkoversio on nyt ladattavissa Suomen Betoniyhdistyksen sivuilta.

Ohjelmistoa on tarkoitus päivittää loppu vuoden aikana ja virallinen versio tullaan sitten julkaisemaan heti vuoden vaihteen jälkeen. Nyt vaan kaikki asiasta kiinnostuneet lataamaan pakettia ja testaamaan sovellusta.

Tässä vaiheessa itse haluan kiittää kovasta työpanoksesta etenkin Vahanen Rakennusfysiikan Pauli Sekkiä, sekä tietenkin projektia valvonutta ohjausryhmäämme. Hyvällä porukalla on hyvä jatkaa eteenpäin.

/Paju Applications

OTA YHTEYTTÄ KOTI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s