Kohta kolme viikkoa takana

Käynnistimme asikkaani kanssa ensimmäisen toimeksi annon lokakuun alusta ja projekti on edennyt juuri niin kuin suunniteltiin. Hyvässä hengessä ja yhdessä tehden. Tahtotila on jatkaa hanke maaliin samalla tyylillä ja edetä siitä sitten jatkohankkeisiin.

Toinen projekti on myös käynnistymässä vielä kuluvan syksyn aikana sekä muutamia vahnoja juttuja on tulossa jatkokehitykseen. Kentällä on olemassa selkeä tilaus räätälöityjen simulaattoreiden kehitykselle johen COMSOL-ympäristö tarjoaa loistavan kaupallisen alustan.

Syitä tälle tarpeelle lienee monia, joista yhtenä voidaan mainita yleiset standardit ja määräykset jotka velvottavat huomioimaan laskennallisia menetelmiä aiempaa enemmän. Toinen seikka on jo olemassa olevien sovellusten vanhentuminen ja sen myötä tuleva modernisoinnin tarve. Lisäksi vielä yrityksen tarvitsevat erilaisia keinoja lisätä kilpailukykyään ja palvelutarjontaansa asiakkaidensa suuntaan, jolloin työkalut jotka helpottavat asiakkaiden elämää ovat enemmän kuin tervetulleita.

/PAJU Applications

OTA YHTEYTTÄ KOTI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s